Bernard Brémont Évidence Brut Grand Cru

Champagne Bernard Brémont Évidence Brut Grand Cru 75cl

Ervaar het hemelse genot van de Évidence Brut Grand Cru, waar frisheid en gezelligheid hand in hand gaan. Als vlaggenschip van de Brémont champagnes is deze fruitige cuvée uitermate geschikt voor alle momenten.

Deze champagne is puur en compromisloos. Door een meesterlijke blend van 70% pinot noir en 30% chardonnay, en de verfijnde toevoeging van 35 tot 39% oude réserve, onderscheidt deze cuvée zich. De blend rijpt 2 tot 3 jaar in de kelder met een dosage van 7 gram suiker per liter.

De Évidence Brut Grand Cru is beschikbaar in flessen van 37,5cl, 75cl, 150cl en 600cl (deze laatste is in bepaalde winkels enkel op bestelling verkrijgbaar) en komt volledig tot zijn recht bij een serveertemperatuur tussen 8 en 10°C.

Deze verfijnde champagne heeft de volgende kenmerken:

  • Een subtiele gouden kleur met sprankelende bubbels.
  • Een fruitig en elegant boeket waarin tonen van witte bloemen en citrusvruchten samenkomen.
  • Een goede lengte in de mond met echte finesse, waar wit fruit en geroosterde tonen samensmelten.
  • Een evenwichtige afdronk met hints van citroen en mandarijn.

Deze brut charmeert niet alleen bij het aperitief vanwege zijn lichtheid, maar gaat ook uitstekend samen met wit vlees, halfharde of harde kazen, en zelfs een smaakvol jambon persillé. Ontdek de veelzijdigheid van de champagne Évidence Brut Grand Cru en laat elke gelegenheid sprankelen.