Lucentum Brut Nature

Stap binnen in de betoverende wereld van Cava Lucentum Brut Nature, waar elke bubbel een glinsterende belofte van vreugde en genot in zich draagt. Onze nieuwe en verrukkelijke huiscava verheft elke gelegenheid tot een fonkelend festijn.

Wat maakt hem zo speciaal?

Cava Lucentum Brut Nature in 75cl
  • 🍾 Brut Nature - Puurheid in elke slok. Deze cava bevat geen toegevoegde suikers, waardoor de echte smaak van de druiven schittert.
  • Sprankelende Magie – Een dans van duizenden belletjes in je glas, deze Spaanse cava is een feest voor de zintuigen.
  • 🏛️ Ere aan Lucentum – Lucentum, de oude Griekse naam voor wat nu Alicante is, leeft voort in elke fles, als eerbetoon aan de rijke geschiedenis en wijntraditie van de mediterrane regio.
  • 🍇 Geselecteerde Druiven – Alleen de fijnste druiven worden gebruikt om de rijke smaak en aroma's van Cava Lucentum te creëren.

Of het nu een feestelijke toost is, een romantisch diner voor twee, of gewoon een moment om van te genieten na een lange dag – Cava Lucentum Brut Nature is de belichaming van puur genot, altijd binnen handbereik.

Lucentum Brut Nature rijpt minstens 24 maanden in donkere wijnkelders. Hij heeft een strogele kleur en opent met aroma's van gebak, die zich vermengen met een vleugje gedroogd fruit. Deze cava ontwikkelt in het glas frisse citrus- en perziktonen, met een elegante en smeuïge smaak.

Proef de sprankelende magie van Cava Lucentum en laat je betoveren door de wereld van heerlijke cava. Verwen jezelf en deel het plezier met vrienden en familie.