Vanuit Malderen naar onze drankenhandel

AsterX Dranken Bornem is vanuit Malderen het best te bereiken via Lippelo. Vertrek vanuit deze deelgemeente van Londerzeel vanaf de Lippelostraat en vervolg over de Kasteeldreef tot aan de straat Lippelodorp. Rij dan via Liezele of via Oppuurs:

  • Via Liezele: rij naar de Dendermondsesteenweg en sla daar links de Theo Andriesstraat in. Op het einde gaat u naar links en blijft u de straat volgen. Aan de rotonde richting Puurs neemt u de tweede afslag in de Hof-ten-Berglaan. Helemaal op het einde gaat u naar rechts in de Begijnhofstraat. Sla links af naar de Heilig Hartplaats (N159). Blijf volgen tot aan het kruispunt met de Puursesteenweg die u links inslaat. Ongeveer 100 meter voorbij het spoor ziet u aan de linkerkant de parking van onze winkel.
  • Via Oppuurs: ga via Lippelodorp, Oppuurseweg en Lippeloseweg naar Oppuurs. Rij daar via de Voortstraat en de Meirstraat verder. Sla links af op de Meir. Blijf volgen tot u rechts de Platte Heegtestraat kunt inslaan. Ga rechtsaf op de Puursesteenweg. Ongeveer 100 meter vóór het spoor ziet u aan de rechterkant de parking van onze winkel.