Vanuit Lippelo naar onze drankenhandel

AsterX Dranken Bornem is goed bereikbaar vanuit Lippelo. Onze drankenhandel in Bornem kunt u best bereiken vanuit Lippelo via één van volgende twee routes:

  • Via Liezele: rij naar de Dendermondsesteenweg en sla daar links de Theo Andriesstraat in. Op het einde gaat u naar links en blijft u de straat volgen. Aan de rotonde richting Puurs neemt u de tweede afslag in de Hof-ten-Berglaan. Helemaal op het einde gaat u naar rechts in de Begijnhofstraat. Sla links af naar de Heilig Hartplaats (N159). Blijf volgen tot aan het kruispunt met de Puursesteenweg die u links inslaat. Ongeveer 100 meter voorbij het spoor ziet u aan de linkerkant de parking van onze winkel.
  • Via Oppuurs: ga via Lippelodorp, Oppuurseweg en Lippeloseweg naar Oppuurs. Rij daar via de Voortstraat en de Meirstraat verder. Sla links af op de Meir. Blijf volgen tot u rechts de Platte Heegtestraat kunt inslaan. Ga rechtsaf op de Puursesteenweg. Ongeveer 100 meter vóór het spoor ziet u aan de rechterkant de parking van onze winkel.