Vanuit Aartselaar naar onze drankenwinkel

AsterX Dranken Boom is bereikbaar vanuit Aartselaar. Vanaf het centrum van Aartselaar rijdt u het eenvoudigst naar onze drankencentrale in Boom op één van deze twee manieren:

  • Snelste route: via de Guido Gezellestraat gaat u naar de A12. In Boom neemt u afrit 9. U rijdt daarna een kort stukje over de Frans de Schutterlaan (N177) en kiest voor de eerste afslag rechts (Molenstraat). U vervolgt tot de Hollezijp en bijna op het einde van die straat vindt u onze Boomse drankencentrale aan de linkerkant van de straat.
  • Kortste route: u vertrekt richting Reet via de Kapellestraat en de Reetsesteenweg. Aan de lichten gaat u naar rechts in de Pierstraat en slaat u nadien links af in de Predikherenhoevestraat. Op de 's Herenbaan gaat u naar links en daarna naar rechts in de Kerkhofstraat. Daarna slaat u ofwel rechts de Velodroomstraat in vlak voor de rotonde en kiest u voor de eerste straat links (Hollezijp), ofwel neemt u de eerste afslag op de rotonde (Voetballersstraat) en gaat u op het einde naar rechts.

Als u onze winkel ziet in die straat, rijdt u ons gebouw binnen om naar onze parking te gaan. Na uw bezoek kunt u de parking makkelijk verlaten via het weggetje naast onze winkel.