Tapwagen

Tapwagen om te huren met twee tapkranen
Bij drankafname kunt u een tapwagen huren aan 255 EUR voor een weekend. Deze prijs geldt enkel bij een minimumverbruik van 5 vaten of 50 bakken, anders betaalt u 400 EUR. Koolzuur is niet in de prijs inbegrepen.

De tapwagen heeft 6 koelkasten, 2 tapkranen met 90 liter koeling en een dubbele spoeltoog. Op de tapkranen kunnen 1 of 2 vaten aangesloten worden. Binnenin is voldoende ruimte om praktisch met 3 personen te werken. U sluit de tapwagen aan op een standaard stopcontact, al dan niet met verlengsnoer.

Afmetingen:

  • Hoogte: 282 cm
  • Breedte: 208 cm (wielkast)
  • Lengte: 435 cm
  • Totale lengte (met dissel): 580 cm

LET OP! De tapwagen wordt steeds door ons geleverd en geïnstalleerd ter plaatse. Wij komen hem ook terughalen. Hij mag niet verplaatst worden.

Belangrijke informatie

De tapinstallatie in de tapwagen heeft een ijsbak voor koeling van 90 liter water. Minstens 6 uur op voorhand moet u het waterniveau nakijken, eventueel bijvullen en vervolgens de schakelaar aanzetten zodat u zeker een gezoem hoort.

Let op bij zeer warm weer. Het ijs kan dan zeer snel smelten. Zet extra volle vaten binnen en bij voorkeur gekoeld. Het hete bier van een vat dat knal in de zon heeft gestaan, kan het ijs in sneltempo doen smelten.

Tijdens transport of eventuele verdamping kan er onvoldoende water zijn waardoor de tapinstallatie niet of onvoldoende werkt. U moet dan bijvullen met gewoon kraantjeswater tot boven het koperen buisje.

U moet de tapwagen reinigen na gebruik. Zo kan de volgende huurder genieten van een propere tapwagen. Als u de tapwagen niet zuiver teruggeeft, betaalt u 100 EUR.
U mag niets kleven aan of schrijven op onze tapwagen. Alle resten zullen worden verwijderd op uw kosten.