Tapwagen

Tapwagen om te huren met twee tapkranen

U kunt een tapwagen huren voor uw feest of evenement via onze partner Rent Solutions. Koolzuur moet apart worden besteld.

De tapwagens hebben minstens koelkasten, 2 tapkranen met 90 liter koeling en een dubbele spoeltoog. Op de tapkranen kunnen 1 of 2 vaten aangesloten worden. Binnenin is voldoende ruimte om praktisch met minstens 3 personen te werken. U sluit de tapwagen aan op een standaard stopcontact, al dan niet met verlengsnoer.

Afmetingen:

  • Hoogte: 282 cm
  • Breedte: 208 cm (wielkast)
  • Lengte: 435 cm
  • Totale lengte (met dissel): 580 cm

LET OP! De tapwagen wordt steeds geleverd en geïnstalleerd ter plaatse. Hij wordt steeds teruggehaald en mag niet verplaatst worden.

Belangrijke informatie

De tapinstallatie in de tapwagen heeft een ijsbak voor koeling van 90 liter water. Minstens 6 uur op voorhand moet u het waterniveau nakijken, eventueel bijvullen en vervolgens de schakelaar aanzetten zodat u zeker een gezoem hoort.

Let op bij zeer warm weer. Het ijs kan dan zeer snel smelten. Zet extra volle vaten binnen en bij voorkeur gekoeld. Het hete bier van een vat dat knal in de zon heeft gestaan, kan het ijs in sneltempo doen smelten.

Tijdens transport of eventuele verdamping kan er onvoldoende water zijn waardoor de tapinstallatie niet of onvoldoende werkt. U moet dan bijvullen met gewoon kraantjeswater tot boven het koperen buisje.

U moet de tapwagen reinigen na gebruik. Zo kan de volgende huurder genieten van een propere tapwagen. Als u de tapwagen niet zuiver teruggeeft, betaalt u 100 EUR.
U mag niets kleven aan of schrijven op onze tapwagen. Alle resten zullen worden verwijderd op uw kosten.