Tapinstallatie met twee tapkranen

Gesloten tapinstallatie met twee tapkranen
Bij drankafname kunt u een tapinstallatie met twee tapkranen huren aan 45 EUR voor een weekend. Deze prijs geldt enkel bij een minimumverbruik van 1 vat, anders betaalt u 75 EUR. Koolzuur is niet in de prijs inbegrepen.

Op deze tapinstallatie kunt u 1 of 2 vaten aansluiten.

Afmetingen:

  • Hoogte: 105 cm / 155 cm inclusief tapkranen
  • Breedte: 53 cm
  • Lengte: 114 cm

Belangrijke informatie

Geopende tapinstallatie met twee tapkranenDe tapinstallatie heeft een ijsbak voor koeling van 90 liter water. Minstens 6 uur op voorhand moet u het waterniveau nakijken, eventueel bijvullen en vervolgens de tapinstallatie in een standaard stopcontact steken, al dan niet met verlengsnoer. U hoort dan een gezoem.

Let op bij zeer warm weer. Het ijs kan dan zeer snel smelten. Zet de tapinstallatie in de schaduw. Zet extra volle vaten binnen en bij voorkeur gekoeld. Het hete bier van een vat dat knal in de zon heeft gestaan, kan het ijs in sneltempo doen smelten.

Tijdens transport of eventuele verdamping kan er onvoldoende water zijn waardoor de tapinstallatie niet of onvoldoende werkt. U moet dan bijvullen met gewoon kraantjeswater tot boven het koperen buisje.

U moet de tapinstallatie reinigen na gebruik. Zo kan de volgende huurder genieten van een propere tapinstallatie. Als u de tapinstallatie niet zuiver teruggeeft, betaalt u 20 EUR.

U mag niets kleven aan of schrijven op onze tapinstallatie. Alle resten zullen worden verwijderd op uw kosten.