Spiritsfestival

Gratis Spiritsfestival in de provincie Antwerpen

Bent u een liefhebber van spirits? Kom dan naar ons volledig gratis Spiritsfestival* op zaterdag 4 mei 2024 tussen 11 en 18 uur in Waarloos. Zowel de toegang als de proevertjes zijn helemaal gratis. Ervaar een heleboel gins, rums, whisky's, andere sterke dranken en alternatieven zonder alcohol.

Specialisten serveren hun perfect serve of cocktails met de nodige botanicals en tonics, zodat u de beste combinaties kunt ontdekken. Aarzel zeker niet om hen vragen te stellen. U krijgt dan kraakheldere uitleg over hun spirits.

Zijn er spirits die u in de smaak vallen? Dan mag u ze uiteraard ter plaatse aankopen. U kunt ook kiezen voor kant-en-klare geschenkmanden. Of stel uw eigen geschenk samen en laat het door onze medewerkers verpakken. Aan u de keuze!

Als u tijdens het proeven honger zou krijgen, dan kunt u iets lekkers kopen aan een van de foodtrucks.

Kortom, een spiritueuze invulling van uw zaterdag 4 mei 2023. Tot proefs!

Adres: het Spiritsfestival zal plaatsvinden te Herman De Nayerstraat 4 in Waarloos (Kontich). Dat is vlakbij een fietsknooppuntentraject.

TIP: wil je op de hoogte blijven van het Spiritsfestival en onze andere degustaties? Hou dan zeker onze sociale media in de gaten en schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief!

* Het Spiritsfestival heette voorheen `Ginfestival´.