Ginfestival

Gratis ginfestival in de provincie Antwerpen

Update Covid-19: door blijvende onzekerheid wat betreft kleine evenementen tijdens de coronacrisis, hebben we zelf de knoop doorgehakt. Het ginfestival wordt helaas verplaatst naar 7 mei volgend jaar.

Kom dus volgend jaar naar ons volledig gratis ginfestival op zaterdag 7 mei 2022 tussen 11u en 18u. Zowel inkom als proevertjes zijn dan helemaal gratis.

Specialisten zullen u gins serveren met aangepaste botanicals en tonics. U zal tijdens het ginfestival een beeld kunnen vormen van de beste combinaties. Stel hen ook gerust uw vragen. Zij zullen u graag meer vertellen over de g-ins en outs!

Is er een gin of zijn er verschillende gins die u in de smaak vallen? Dan mag u ze uiteraard op het ginfestival aankopen. U kunt ook kiezen voor kant-en-klare geschenkmanden met gins. Of stel uw eigen gingeschenk samen en laat het door onze medewerkers verpakken. Aan u de keuze!

Als u tijdens het proeven plots honger zou krijgen, dan kunt u iets lekkers kopen aan de foodtrailer.

Kortom, dit is de ideale invulling van uw zaterdag 7 mei 2022!

Adres: het ginfestival zal plaatsvinden te Herman De Nayerstraat 4 in Waarloos (Kontich).

Wil je op de hoogte blijven van ons ginfestival en andere degustaties? Hou dan zeker onze sociale media in de gaten en schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief!