De Tielroodse brouwerij VBDCK Brewery ontstond in 2015 uit de familiebrouwerij uit 1867 die in 1966 verdween samen met de originele recepten. Uniek is dat ze de originele gist van het familiebier konden achterhalen door DNA-analyse.

Kerel Grapefruit IPA uitgeschonken in Kerel-glas

Allemansvriend met gedurfde pompelmoessmaak. Oranjeambere IPA met een alcoholgehalte van 5% en een licht gebruinde schuimkraag. Charmant fruitbier met tropische aroma's, een scherp karakter en een lichte hoppigheid.

Kerel India Pale Ale uitgeschonken in Kerel-glas

Zongebruinde IPA met een laag alcoholgehalte van 5% en een licht gebruinde schuimkraag. Zonnig licht amberkleurig bier met bittere hopsmaken dat ideaal is om de dag af te sluiten.

Kerel Kaishaku uitgeschonken in Kerel-glas

Buitenissig blond bier met een Japans tintje. Zeer zwaar bier met een alcoholgehalte van welgeteld 15%, een lichtzoete toets en een mooie witte schuimkraag. Een onvergetelijk smakende gerstewijn barstensvol karakter. Banzai!

Kerel Saison uitgeschonken in Kerel-glas

Zomerse dorstlesser waar je makkelijk van kunt houden. Goudgeel seizoensbier met een alcoholgehalte van 5,5% en een mooie witte schuimkraag. Droog maar fruitig bier met aardse toetsen van de gist en een mild bitterzuur karakter.