Enigma Brewery is een Belgische brouwerij die zich toelegt op bieren op basis van bijzondere gisten en hopvariëteiten. Met krachtige etiketten overtuigt deze Limburgse brouwerij uit Heusden-Zolder vele bierliefhebbers.

Uitgeschonken Black Fuel in bijhorend bierglas

Sterk donker quadrupelbier van hoge gisting. Dit zeer donkere streekbier heeft een alcoholgehalte van 9% en aroma's van banaan en zwart fruit.

Uitgeschonken Dragora in bijhorend bierglas

Hoppig blond streekbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 7%. Voor dit bier worden vijf hopsoorten gebruikt: Simcoe, Mosaic, Citra, Amarillo en Centennial.

Uitgeschonken El Dorado in bijhorend glas

Stevige tripel-IPA met een alcoholgehalte van 10% die de stijl van Belgische tripel met die van een IPA combineert. De naam verwijst naar de legende van een gouden man die schatten offerde aan de goden in het midden van een heilig meer.

Uitgeschonken Hopnytized New England IPA in bijhorend glas

Wazig blond bier dat twee keer werd drooggehopt met de Mosaic en Citra. Dit bier met een alcoholgehalte van 8% combineert de stijl van moderne Belgische bieren met die van experimentele ambachtelijke bieren.

Uitgeschonken Lupulin Monster in bijhorend bierglas

Hoppig blond IPA-bier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 7%. Deze ‘India Pale Ale’ wordt twee keer drooggehopt met Citra, Mosaic, Amarillo, Centennial en Hallertau Blanc.

Uitgeschonken Ragnaröck in bijhorend bierglas

Verfrissend blond bier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 5,5%. Met zowel haver als de hopsoorten Citra en Mosaic wordt deze dorstlesser gebrouwen.

Uitgeschonken Tamera in bijhorend bierglas

Goudblond streekbier van hoge gisting met hergisting op fles. Deze tripel van 9% is het eerste bier van de brouwerij. De naam verwijst naar een godin en de rivier de Demer.