Donkerbruin zwaar bier van hoge gisting. Deze gerstewijn met een alcoholgehalte van 10% wordt sinds 1946 gebrouwen en heeft een dichte ivoorkleurige schuimkraag.
Brouwerij St.Bernardus
De geschiedenis van brouwerij St.Bernardus is nauw verbonden met die van de trappisten. Eerst namen ze de kaasmakerij over van de trappisten van de Catsberg die terugkeerden naar Frankrijk na hun fiscale vlucht. Daarna brouwden ze meer dan 40 jaar de trappistenbieren van Westvleteren tot 1992.
Moutig donker kerstbier van hoge gisting. Dit kerstbier met een alcoholgehalte van 10% wordt gebrouwen met extra en andere hop- en moutsoorten.
Bleekgoud blond seizoensbier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit bier van 4,8% bestaat al heel lang. Sinds 2014 wordt het opnieuw gebrouwen na lange afwezigheid.
Donker kastanjebruin bier van hoge gisting. Dit dubbel bier met een alcoholgehalte van 6,7% wordt sinds 1946 gebrouwen en wordt ook wel ‘een Paterke’ genoemd.
Donkerbruin bier van hoge gisting. Dit dubbel bier met een alcoholgehalte van 8% wordt sinds 1946 gebrouwen en heeft een compacte schuimkraag.
Amberblond bier van hoge gisting. Deze tripel met een alcoholgehalte van 8% wordt sinds 1990 gebrouwen en heeft een stevige schuimkraag.
Ongefilterd witbier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit gesluierde bier met een alcoholgehalte van 5,5% wordt sinds 2002 gebrouwen en heeft een stevige schuimkraag.
Wazig amberblond bier van hoge gisting. Deze blonde tripel met een alcoholgehalte van 7,5% wordt sinds 1998 gebrouwen en heeft een volle schuimkraag.