Brouwerij Sint Bernardus Watou

Donkerbruin zwaar bier van hoge gisting. Deze gerstewijn met een alcoholgehalte van 10% wordt sinds 1946 gebrouwen en heeft een dichte ivoorkleurige schuimkraag.

Moutig donker kerstbier van hoge gisting. Dit kerstbier met een alcoholgehalte van 10% wordt gebrouwen met extra en andere hop- en moutsoorten.

Bleekgoud blond seizoensbier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit bier van 4,8% bestaat al heel lang. Sinds 2014 wordt het opnieuw gebrouwen na lange afwezigheid.

Donker kastanjebruin bier van hoge gisting. Dit dubbel bier met een alcoholgehalte van 6,7% wordt sinds 1946 gebrouwen en wordt ook wel ‘een Paterke’ genoemd.

Donkerbruin bier van hoge gisting. Dit dubbel bier met een alcoholgehalte van 8% wordt sinds 1946 gebrouwen en heeft een compacte schuimkraag.

Amberblond bier van hoge gisting. Deze tripel met een alcoholgehalte van 8% wordt sinds 1990 gebrouwen en heeft een stevige schuimkraag.

Ongefilterd witbier van hoge gisting met hergisting op fles. Dit gesluierde bier met een alcoholgehalte van 5,5% wordt sinds 2002 gebrouwen en heeft een stevige schuimkraag.

Wazig amberblond bier van hoge gisting. Deze blonde tripel met een alcoholgehalte van 7,5% wordt sinds 1998 gebrouwen en heeft een volle schuimkraag.