Vanaf 1858 begon een boer uit Purnode bier te brouwen. Door het geleidelijke succes van de bieren werden in 1960 werden de landbouwactiviteiten stopgezet. Brasserie du Bocq is vandaag een van de grootste Waalse brouwerijen.

Uitgeschonken Blanche de Namur in bijhorend bierglas

Troebel zacht en smeuïg witbier van hoge gisting. Dit geelgekleurd tarwebier heeft een alcoholgehalte van slechts 4,5% en is vernoemd naar een 14e-eeuwse schoonheid.

Uitgeschonken Blanche de Namur Rosée in bijhorend bierglas

Zomers niet te zoet roze fruitbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van slechts 3,4%. Deze lichtgesluierde dorstlesser bevat natuurlijk frambozensap.

Uitgeschonken Deugniet in bijhorend glas

Stoute blonde tripel van hoge gisting met een alcoholgehalte van 7,5%. Dit brouwsel op basis van natuurlijke ingrediënten rijpt langzaam in de kelders van de Naamse brouwerij.

Uitgeschonken Gauloise Christmas in bijhorend glas

Donkerbruin bier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 8,1%. Dit eindejaarsbier heeft een fijne witte schuimkraag en een royaal, rijk, rond en zwaar karakter.

Uitgeschonken tripel Gauloise Triple Blonde 10 in bijhorend glas

Venetiaans goudblond bier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 9,7%. Dit lichtjes troebel brouwsel heeft een stevige witte schuimkraag.