Piper-Heidsieck Cuvée Brut 75cl

Samengestelde champagne op basis van meer dan 100 cru's, met een alcoholgehalte van 12%. Deze blend bestaat uit 20% chardonnay, 30% pinot meunier en 50% pinot noir. Deze frisse en elegante champagne is verrijkt met minstens 30% oude réserve.

Piper-Heidsieck Cuvée Sublime 75cl

Exuberante champagne met veel elegantie. Deze lichtzoete demi-sec betovert met buitengewone rijkdom en een fluwelige textuur, verkregen door een uitzonderlijk lange rijping van meer dan drie jaar.

Piper-Heidsieck Rosé Sauvage 75cl

Weelderige roséchampagne met een alcoholgehalte van 12%. Deze champagne biedt een perfecte harmonie van fruit en kleur, waarbij elegantie en charme samenkomen. De blend bestaat uit 25% chardonnay, 25% pinot meunier en 50% pinot noir.

Pommery Champagne Brut Rosé Royal 75cl

Karaktervolle champagne met een alcoholpercentage van 12,5% en met veel elegantie en finesse. Deze variant op de klassieke Brut Royal prikkelt de zintuigen met betoverende aroma's van bloemen, wit fruit, framboos en aardbei.

Pommery Champagne Brut Royal 75cl

Verkwikkende champagne met een alcoholpercentage van 12,5% en verfijnde bubbels die het glas vullen. Deze champagne heeft een lange afdronk en charmeert met schitterende aroma's van rode vruchten, peer, perzik en witte bloemen.