Scholen

Refter

Drinken de schoolkinderen graag melk of water tijdens de middagpauze? Heeft het lerarenkorps soms nood aan een lekkere koffie of thee? Als uw school een betrouwbare drankenleverancier voor uw refter zoekt, vraag dan een afspraak met een vertegenwoordiger. Wij zullen u zo snel mogelijk contacteren om alle mogelijkheden te overlopen.

Feesten en recepties

Organiseert u een schoolfeest? Of plant u een afscheidsfeest om een leerkracht, directeur of directrice te bedanken voor de vele jaren dient? Onze drankenhandel helpt graag mee om van uw evenement een groot succes te maken. Wij zorgen voor dranken en via onze partner kunt u feestmateriaal huren zoals tafels, stoelen, glazen, koeling, parasols en tapinstallaties. Als u niet kunt afhalen, kunnen wij dranken leveren voor uw schoolfeest of receptie.

Geschenken

Zoekt u een geschenkje? Wat dacht u van een mooie geschenkmand voor een leerkracht die op pensioen gaat? Of misschien is een fles wijn wel de geschikte kleine attentie voor de jarenlange inzet van een vrijwilliger? U bent bij ons aan het juiste adres voor lokale geschenken.