Bedrijven

Kantine

Tijd is geld! Hebt u graag steeds dranken in uw bedrijf voor medewerkers en bezoekers zonder dat u ze zelf moet afhalen? Als uw bedrijf een betrouwbare drankenleverancier voor uw kantine zoekt, vraag dan een afspraak met een vertegenwoordiger. U zal dan zo snel mogelijk gecontacteerd worden om alles te overlopen.

Bedrijfsfeesten en recepties

Plant uw bedrijf een bedrijfsfeest, nieuwjaarsreceptie of ander evenement? Onze drankenhandel helpt graag mee om er een groot succes van te maken. Wij zorgen voor dranken en via onze partner kunt u feestmateriaal huren zoals tafels, stoelen, glazen, koeling, parasols en tapinstallaties. Als u niet kunt afhalen, kunnen wij dranken leveren voor uw bedrijfsfeest of receptie.

Relatiegeschenken

Hebt u relatiegeschenken nodig? Wat dacht u van een mooie fles whisky voor die goede klant? Of misschien wil u wel leuke bier- of wijnmanden om uw medewerkers te bedanken voor het goede werk?

U bent bij ons aan het juiste adres voor relatiegeschenken in alle maten en gewichten, om het even hoeveel u er nodig hebt.