Vanuit Herenthout naar onze drankenhandel

AsterX Dranken Heist-op-den-Berg is bereikbaar vanuit Herenthout. Onze drankenhandel in Heist-op-den-Berg kunt u bereiken vanuit Herenthout via Itegem of Wiekevorst. Vertrek daarvoor via de Vonckstraat en de Itegemsesteenweg:

  • Via Itegem: blijf de Itegemsesteenweg volgen over de 's Herenweg. Kruis de Krombeekweg in de Nieuwendijk. Neem de tweede afslag op de rotonde. Blijf de Hallaarstraat volgen tot het einde van de Leopoldlei. Ga op de Bergstraat linksaf en vlak daarna rechtsaf in de Frans Coeckelbergsstraat. Sla links af op de N15 in de Paul Van Roosbroecklaan. Kies voor de eerste afslag op de rotonde en volg de Losstraat tot aan de Liersesteenweg waar u de derde afslag neemt. Na 850 m is links onze parking.
  • Via Wiekevorst: ga linksaf naar de Uilenberg en dan rechtsaf naar de Wiekevorstse Steenweg. Blijf rechtdoor rijden tot u op het einde de Itegemseweg rechts inslaat. Blijf rijden tot u links de Kruisstraat in kunt. Ga rechtsaf op de Pompoenstraat en volg over de Wiekevorstsesteenweg. Ga rechtsaf op de Hulshoutsesteenweg en volg over de Herentalsesteenweg tot aan het kruispunt met de Tapelaarsstraat die u links inslaat. Ga naar links op de Westerlosesteenweg en neem de eerste afslag op de eerste rotonde en de derde op de tweede. Volg de Losstraat tot aan de rotonde van de Liersesteenweg waar u opnieuw voor de derde afslag kiest. Na 850 m is links onze parking.