Vanuit Willebroek naar onze drankenhandel

AsterX Dranken Boom kunt u snel bereiken vanuit Willebroek. Als u vertrekt in Willebroek, kunt u onze drankencentrale in Boom bereiken op drie verschillende manieren:

  • Kortste route: via de Fabrieksstraat en de Victor Dumonlaan rijdt u in de richting van Klein Willebroek maar u blijft rechtdoor rijden en neemt de eerste afslag (N177) op de rotonde. Over de Rupel blijft u de Frans de Schutterlaan en de Antwerpsestraat volgen tot aan de Molenstraat die u rechts inslaat en vervolgt tot de Hollezijp.
  • N149 en A12: vanuit het centrum van Willebroek volgt u de August van Landeghemstraat en een kort stukje van de Boomsesteenweg waarna u de Appeldonkstraat links indraait. U blijft die straat helemaal volgen en op de rotonde kiest u voor de tweede afslag naar de A12. U verlaat de A12 in Boom en rijdt dan naar links. U slaat de eerste straat rechts in (Molenstraat) en vervolgt tot de Hollezijp.
  • N183 en A12: vanuit het centrum van Willebroek volgt u de Dendermondesteenweg naar de A12. U verlaat de A12 in Boom en rijdt dan naar links. U slaat de eerste straat rechts in (Molenstraat) en vervolgt tot de Hollezijp.

Bijna op het einde van de Hollezijp vindt u onze Boomse drankenhandel aan de linkerkant van de straat. U rijdt dan ons gebouw binnen om naar onze parking te gaan. Na uw bezoek kunt u de parking makkelijk verlaten via het weggetje naast onze winkel.