Leveren of afhalen

In Boom, Bornem, Kontich, Rumst en deelgemeenten leveren we gratis. In andere gemeentes leveren we aan 1,56 EUR per kilometer tot bestemming. Ook terughaling is inbegrepen in dit tarief.

Wij leveren enkel per pallet tot aan de eerste drempel van het gelijkvloers. Dranken, leeggoed en gehuurd feestmateriaal moeten met een transpallet afgezet en opgehaald kunnen worden. Er moet steeds een helper aanwezig zijn om onze chauffeur te helpen bij het laden of lossen.

Verwittig ons steeds als er geen helper aanwezig kan zijn of als uw bestelling manueel ergens geplaatst moet worden. Denk bijvoorbeeld aan een onverharde ondergrond of een trapje. Wij zullen dan één of meerdere extra medewerkers voorzien. Deze extra werkuren zullen aangerekend worden aan 10 EUR per begonnen half uur.

Zorg er ook voor dat eventueel resterende dranken gesorteerd worden klaargezet zodat we ze efficiënt kunnen tellen. Als onze chauffeur ter plaatse eerst moet sorteren, zullen we deze werkuren aanrekenen aan hetzelfde tarief van 10 EUR per begonnen half uur.

U krijgt een korting van 10% op uw dranken als u de gereserveerde goederen en dranken komt afhalen en terugbrengen. Dit kan van maandag tot en met vrijdag in ons magazijn te Herman De Nayerstraat 4, Waarloos (Kontich) vanaf 8u. Op maandag kan dit tot 16u en op de andere dagen tot 18u. Afhalen in of terugbrengen naar andere winkels is niet mogelijk.

Feestmateriaal moet u vóór de eerste woensdag volgend op uw evenement terugbrengen als u kiest om zelf af te halen. Ook eventuele volle bakken drank kunt u tot dan gratis teruggeven.

Voor begonnen bakken betaalt u een verwerkingskost van 1,50 EUR per bak. Als u meer teruggeeft dan 40% van wat werd besteld, zal 25 EUR worden aangerekend. Als dit meer dan 70% is, wordt dit 50 EUR.

De factuur wordt steeds opgestuurd na verrekening door de boekhouding.