Prik&Tik

Prik&Tik verenigt veel drankenhandelaars waaronder 96 Prik&Tik-winkels. AsterX Dranken is ook lid van de aankoopvereniging Prik&Tik maar blijft zelfstandig.

Assortiment Prik&Tik

Op de webshop van Prik&Tik vindt u daardoor niet helemaal hetzelfde assortiment als in onze vier Prik&Tik-winkels. Sommige streekbieren en lokale dranken vindt u bijvoorbeeld bij ons maar niet op prikentik.be. Omgekeerd kan ook.

Vaak kunnen we het dan wel speciaal voor u bestellen via Prik&Tik, rekening houdend met eventuele minimale hoeveelheden. Vraag gerust aan een winkelmedewerker als u naar iets op zoek bent dat u zag staan op de website van Prik&Tik of elders.

Folder Prik&Tik

Voor acties uit de maandelijkse Prik&Tik-folder kunt u bij ons terecht. Op uitzonderingen na geniet u in onze winkels steeds van alle actieve Prik&Tik-promoties op onder meer frisdrank, bier en sterke drank.

Klantenkaart Prik&Tik

Net als vele andere Prik&Tik-leden hebben we een klantenkaart. U kunt in onze eigen vier winkels sparen. Omdat we zelfstandig zijn, kunt u niet bij ons sparen met aankopen op prikentik.be of in andere Prik&Tik-winkels.