Prik&Tik

Prik&Tik verenigt veel drankenhandelaars waaronder verschillende Prik&Tik-winkels. AsterX Dranken was lid van de aankoopvereniging Prik&Tik maar is dat nu niet meer.

Assortiment Prik&Tik

Omdat we geen lid meer zijn van Prik&Tik vindt u op hun webshop niet helemaal hetzelfde assortiment als in onze vier winkels. Sommige streekbieren en lokale dranken vindt u bijvoorbeeld bij ons maar niet op prikentik.be.

Soms kunnen we specifieke dranken wel speciaal voor u bestellen, rekening houdend met eventuele minimale hoeveelheden. Vraag gerust aan een winkelmedewerker als u naar iets op zoek bent dat u zag staan op de website van Prik&Tik of elders.

Folder Prik&Tik

Voor acties uit de Prik&Tik-folder kunt u niet meer bij ons terecht omdat we geen Prik&Tik-lid meer zijn. Er verschijnt wel minstens maandelijks onze eigen folder met acties waarvan u kunt genieten.

Klantenkaart Prik&Tik

Net als bij sommige Prik&Tik-drankenhandelaars hebben wij ook een klantenkaart. U kunt in onze eigen winkels sparen. Omdat we zelfstandig zijn, kunt u niet bij ons sparen met aankopen op prikentik.be of in Prik&Tik-winkels.