Hoogdag voor bierliefhebbers

Uitschenken Koeketiene op degustatieZaterdag 12 augustus 2017 wordt weer een dag om naar uit te kijken voor u als bierliefhebber. Niet één, niet twee, maar welgeteld drie bieren zal u dan kunnen proeven tussen 11u en 17u in onze winkel te Rumst.

Tijdens deze bierdegustatie krijgt u bij aankoop van 12 (verschillende) flesjes van hierna vermelde bieren, gratis 1 grote fles van 75cl Koeketiene of Blinde Mol.

De blonde Blinde Mol is een vaste waarde in ons assortiment en zal u op onze degustatie kunnen proeven. Dit bier werd oorspronkelijk gemaakt in opdracht van een graszodenfirma maar werd door zijn succes een blijver.

Sinds enkele maanden vind je nog een ander blondje in onze winkel dat ook present zal zijn op onze degustatie: Koeketiene, wat zowel een verwijzing is naar het kaartspel als een verbastering van het Franse woord ‘concubine’.

Volledig nieuw in onze winkel is dan weer Ferre, een stevige amberkleurige quadrupel die werd vernoemd naar pater Ferdinand Verbiest. Hij was een Vlaamse Jezuïet, astronoom, ingenieur, taalkundige en geograaf die als missionaris in China een belangrijke rol vervulde.