Degustatie van De Compagnie en Three Sixty

Kom in onze winkel te Rumst gratis proeven van twee uitmuntende destillaten op zaterdag 5 november 2016.

Luxefles brandy De Compagnie 10 Year Old

De Compagnie 10 Year Old

De Compagnie 10 Year Old is een Zuid-Afrikaanse brandy met verschillende internationale prijzen op z'n palmares, waaronder een gouden medaille op de Michelangelocompetitie en een zilveren medaille op de prestigieuze International Wine and Spirits Competition in Londen.

Dat mag ook niet verbazen van deze donkergouden brandy. Er werden immers enkel de allerbeste handgeplukte druiven gebruikt van oude wijnstokken aangeplant in 1976. Hij is daarenboven volledig gemaakt van chenin blanc zonder enige natuurlijke of onnatuurlijke toevoegingen. De kwaliteit van deze hemelse brandy is dus uitsluitend te danken aan de perfecte druiven, de nauwgezette destillatie en de geduldige rijping op echte Franse eiken vaten gedurende 10 jaar.

Maak tijdens het proefmoment zaterdag kennis met z'n rijke aroma's van verse vijg en kruiden en met in de mond vanille, citrus en een vleugje kaneel. De afdronk is romig, vol, zacht,...en vooral héél verleidelijk.

Poster One, Two Three Sixty Wodka

Three Sixty

Three Sixty is een stijlvolle wodka die vier keer werd gedistilleerd en die werd gefilterd met diamant voor de puurste zuiverheid. Hierdoor is deze glasheldere wodka ook mild van smaak zodat deze geschikt is voor cocktails.