In de winter van 2012 ontsproot Brouwerij Leste uit de gedeelde passie voor bier van Wim Van der Donck, Wim Van Daele en Frederic Rousseau. De zaadjes van hun enthousiasme bloeiden in 2015 uit tot een officieel bedrijf, toen hun microbrouwerij in Boom officieel het licht zag.

Leste Amber Tripel naast een gevuld passend glas

Tripel die straalt met zijn betoverende amberkleurige gloed door de harmonieuze mix van lichte en donkere mouten. De gedurfde hopsmaak, doordrenkt met diverse hopvariëteiten, belichaamt elegantie en karakter.

Leste Antwerps Blondje naast een gevuld passend glas

Stralend blond bier waarin de iconische Antwerpse kruidenlikeur ‘Elixir d'Anvers’ subtiel tot leven komt. Met een verfijnd alcoholpercentage van 6,5% vormt dit bier een eerbetoon aan de rijke tradities van Antwerpen.

Leste Blondje XIX naast een gevuld passend glas

Subtiel prikkelend bier dat ontstaan is uit het verfijnde samenspel van een drietal hopsoorten. Zijn verrassende doordrinkbaarheid maakt dit bier sinds 2019 tot een waar genot voor een breed publiek.

Leste Cactus naast een gevuld passend glas

Licht en verfrissend blond bier met een uniek karakter op basis van echte cactusbast uit Bonaire. Dit zomerse brouwsel heeft een verkwikkend alcoholpercentage van 6%, waardoor het een perfecte metgezel is voor warme dagen.

Leste Onnefretter naast een gevuld passend glas

Stralend goudblond driegranenbier doordrenkt met de essentie van drie zorgvuldig gekozen kruiden. De naam van dit toegankelijke bier verwijst naar de karakteristieke spotnaam van de Bomenaars.

Leste Rooibos naast een gevuld passend glas

Bijzonder amberkleurig bier gemaakt met de Zuid-Afrikaanse plant Rooibos. Het verkwikkende aroma brengt u in Zuid-Afrikaanse sferen. Met een zacht drinkgenot en een uitgebalanceerd alcoholgehalte van 6,5% drukt het sinds 2019 zijn stempel.

Leste Tripel Hop naast een gevuld passend glas

Blond bier dat de essentie van drie verschillende hopsoorten samenvat zonder overdreven hoppig te zijn. Met een alcoholpercentage van 8% belichaamt het een harmonieuze balans tussen smaak en kracht.