pilsbier

Brouwerij Duvel Moortgat is een belangrijke brouwerij in de groep Duvel Moortgat. Deze familiale brouwerij in Breendonk (Puurs) werd opgericht in 1871 door Jan Leonardus Moortgat.

Authentieke luxepils van lage gisting met een alcoholgehalte van 5%. Deze bittere pils op basis van Saazhop bestaat al sinds 1930 maar kreeg pas in 1991 zijn huidige naam.

Populair Duits pilsbier van lage gisting met een alcoholgehalte van 4,8%. Deze zuivere goudblonde pils uit de Eifel wordt gebrouwen met de beste ingrediënten volgens het eeuwenoude ‘Reinheitsgebot’.

Fruitige goudgele kwaliteitspils van lage gisting met een alcoholgehalte van 5,2%. Deze luxueuze pils heeft geraffineerde aroma's en een smaak met veel cachet.

Geelblond Deens pilsbier van lage gisting met een alcoholgehalte van 5%. Dit bier werd voor het eerst gebrouwen in 1847 door J.C. Jacobsen. Pas in 1904 werd het de huidige pils.

Alcoholvrij Deens pilsbier van lage gisting. Deze pils is bovendien caloriearm met slechts 18kcal per 100ml. Via een uniek brouwproces wordt de alcohol minutieus uit het standaardbrouwsel gehaald.

Fris zuiver blond pilsbier van lage gisting met een alcoholgehalte van 5%. In 1928 was het de eerste Belgische pils en het wordt nog steeds gebrouwen volgens het originele recept.

Dorstlessende kwaliteitspils met een alcoholgehalte van 5,2%. Voor deze premiumpils werden hoogwaardige ingrediënten gebruikt waaronder de beste zomergerst, een unieke gist en Saazhop.

Kwalitatieve huismerkpils van lage gisting met een alcoholgehalte van 5,2%. Sinds 2001 is deze instappils verkrijgbaar aan een lage prijs.

Bitterzachte pils van lage gisting met een alcoholgehalte van 5,2%. Deze toegankelijke Belgische pils wordt gebrouwen in Jupille-sur-Meuse, een deelgemeente van Luik.

Alcoholvrije pils van lage gisting met een alcoholgehalte van 5,2%. Deze verfrissende Belgische pils wordt gebrouwen in Jupille-sur-Meuse, een deelgemeente van Luik.

Pagina's