geuze

Fruitig friszuur geuzebier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 5,5%. Dit bier is een combinatie van zowel jonge als oude lambiek.

Ongefilterd goudblond bier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 8%. Dit oud geuzebier gerijpt op eiken vaten is gemaakt met lambiek van 3 jaar oud uit verschillende vaten.

Aangenaam friszoet geuzebier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 5%. Dit gefilterde bier wordt sinds 1978 gebrouwen en is zachter en toegankelijker dan de Oude Gueuze.

Helder goudblond geuzebier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 6%. Dit geuzebier wordt al sinds 1900 gebrouwen. Het kreeg pas in 1994 de naam ‘Cuvée René’.

Fruitig zoetzuur geuzebier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 4,5%. Dit bier is een combinatie van zowel jonge als oude lambiek.

Friszuur geuzebier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 7%. Dit zachte friszure bier is een combinatie van zowel jonge als oude lambiek.

Ongefilterd helder goudgeel bier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 7%. Dit geuzebier is gemaakt met lambiek van 1,5 jaar oud die wordt aangevuld met 3 jaar oud bier en jonge lambiek.

Ongefilterd helder goudgeel bier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 7%. Dit oud geuzebier werd voor het eerst in 2015 gemaakt in beperkte oplage om de 40ste verjaardag van de brouwerij te vieren.

Ongefilterd helder goudgeel bier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 9% en een witte schuimkraag. Deze monoblend is gemaakt van 90% lambiek uit foeder 79 en 10% jonge lambiek.

Goudgeel geuzebier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 6%. Dit fris schuimend bier gerijpt op eiken vaten is gemaakt met lambieken van verschillende jaren.