Drankenhandel Kontich

AsterX Dranken Kontich (Waarloos) te Herman De Nayerstraat 4 is bereikbaar vanuit nabije (deel)gemeenten:

Vanuit Aartselaar naar onze drankenhandel in Kontich

AsterX Dranken Kontich (Waarloos) is bereikbaar vanuit Aartselaar. Vanaf het centrum van Aartselaar rijdt u het makkelijkst naar onze drankencentrale in Kontich via Reet. Dit doet u via de Kapellestraat, de Reetsesteenweg en de Eikenstraat. Vanuit het centrum van Reet vervolgt u via de Laarstraat naast de kerk en nadien de Steenweg op Waarloos.

Op het kruispunt met de Grote Steenweg (N1) gaat u naar rechts en blijft u volgen tot u rechts de Herman De Nayerstraat kunt inslaan. Even verderop vindt u aan de linkerzijde van de straat de oprit van de parking van onze drankenhandel.

Vanuit Boechout naar onze drankenhandel in Kontich

AsterX Dranken Kontich (Waarloos) is makkelijk te bereiken vanuit Boechout. Onze drankenhandel in Kontich (Waarloos) kunt u eenvoudig bereiken vanuit Boechout door eerst naar Hove te rijden via oftewel de combinatie Heuvelstraat-Appelkantstraat of de combinatie Alexander Franckstraat-Hovesteenweg.

Als u uit Boechout aankomt in Hove volgt u vervolgens de wegbeschrijving vanuit Hove. Op de N1 gaat u dus naar links en blijft u volgen tot u de straat van onze winkel in Kontich kunt inslaan.

Vanuit Duffel naar onze drankenhandel in Kontich

Onze drankenhandel in Kontich (Waarloos) is bereikbaar vanuit Duffel. Vanaf de kerk van Duffel volgt u de Rooienberg langs het ziekenhuis en over het spoor. U blijft volgen over de Waarloossteenweg en de Ferdinand Maesstraat tot u kunt afslaan in de Jan Baptist Francisstraat links.

Op de Grote Steenweg (N1) gaat u naar rechts en slaat u in de eerstvolgende straat linksaf (Herman De Nayerstraat). Iets verderop rijdt u aan de linkerkant van de straat de parking van onze drankenhandel op.

Vanuit Edegem naar onze drankenhandel in Kontich

AsterX Dranken Kontich (Waarloos) is makkelijk te bereiken vanuit Edegem. U kunt vanuit Edegem onze drankenhandel in Kontich (Waarloos) bereiken door via de Prins Boudewijnlaan naar Kontich te rijden.

Aan het kruispunt aan het Sint-Ritacollege slaat u linksaf in de Drabstraat en daarna kiest u de eerste straat rechts. Aan het einde van de Keizershoek rijdt u links de Kruisschanslei in. Vervolgens gaat u naar rechts op de Mechelsesteenweg. Die blijft u volgen, ook wanneer die overgaat in de Grote Steenweg.

U blijft volgen tot u rechts de Herman De Nayerstraat kunt inslaan. Even verderop vindt u aan de linkerzijde van de straat de oprit van de parking van onze drankenhandel.

Vanuit Hove naar onze drankenhandel in Kontich

AsterX Dranken Kontich (Waarloos) is makkelijk te bereiken vanuit Hove. Onze drankenhandel in Kontich (Waarloos) kunt u gemakkelijk bereiken vanuit Hove door eerst richting Edegem te rijden over de Kapelstraat maar op de Mechelsesteenweg (N1) links af te slaan in de richting van Kontich.

De N1 blijft u gewoon volgen, ook wanneer die opeenvolgend overgaat in de Antwerpsesteenweg, de Koningin Astridlaan, de Mechelsesteenweg en de Grote Steenweg. U blijft dus rijden tot u rechts de Herman De Nayerstraat kunt inslaan. Even verderop vindt u aan de linkerzijde van de straat de oprit van de parking van onze drankenhandel.

Vanuit Kontich centrum naar onze drankenhandel in Kontich

AsterX Dranken Kontich (Waarloos) is bereikbaar vanuit het centrum van Kontich. Als u vertrekt in Kontich centrum, kunt u onze drankenhandel in Kontich (Waarloos) zeer eenvoudig bereiken. U vertrekt aan de kerk via de Mechelsesteenweg. Die blijft u volgen, ook wanneer die overgaat in de Grote Steenweg.

U blijft volgen tot u rechts de Herman De Nayerstraat kunt inslaan. Even verderop vindt u aan de linkerzijde van de straat de oprit van de parking van onze drankenhandel.

Vanuit Kontich-Kazerne naar onze drankenhandel in Kontich

AsterX Dranken Kontich (Waarloos) is bereikbaar vanuit Kontich-Kazerne. U volgt daarvoor eerst de Kapelstraat richting Kontich, maar aan de kerk van Kontich-Kazerne slaat u links af in de Holle Weg. Aan de twee volgende rotondes neemt u telkens de tweede afslag.

Op het einde van de Pauwhoevestraat slaat u rechts af in de Wildemansstraat die u over de rotonde tot aan de Grote Steenweg vervolgt en waar u links afslaat. U blijft volgen tot u rechts de Herman De Nayerstraat kunt inslaan. Even verderop vindt u aan de linkerzijde van de straat de oprit van de parking van onze drankenhandel.

Vanuit Lier naar onze drankenhandel in Kontich

AsterX Dranken Kontich (Waarloos) is vanuit Lier bereikbaar. U kunt vanuit Lier onze drankenhandel in Rumst bereiken via twee uitvalswegen. U neemt ofwel de N108 (Waversesteenweg / Oude Liersebaan / Berkhoevelaan) of de N14 (Mechelsesteenweg) en rijdt zo naar Duffel. U vervolgt over de Hondiuslaan en slaat rechtsaf in de Muggenberg.

Vanaf de kerk van Duffel volgt u de Rooienberg langs het ziekenhuis en over het spoor. U blijft volgen over de Waarloossteenweg en de Ferdinand Maesstraat tot u kunt afslaan in de Jan Baptist Francisstraat links.

Op de Grote Steenweg (N1) gaat u naar rechts en slaat u in de eerstvolgende straat linksaf (Herman De Nayerstraat). Iets verderop rijdt u aan de linkerkant van de straat de parking van onze drankenhandel op en hebt u vanuit Lier uw bestemming bereikt.

Vanuit Lint naar onze drankenhandel in Kontich

AsterX Dranken Kontich (Waarloos) is bereikbaar vanuit Lint. Via de Koning Albertstraat en de Kontichsesteenweg rijdt u eerst naar Kontich-Kazerne. U rijdt door deze wijk en volgt dan dezelfde route. Aan de kerk slaat u dus links af in de Holle Weg. Aan de twee volgende rotondes neemt u telkens de tweede afslag.

Op het einde van de Pauwhoevestraat slaat u rechts af in de Wildemansstraat die u over de rotonde tot aan de Grote Steenweg vervolgt en waar u links afslaat. U blijft volgen tot u rechts de Herman De Nayerstraat kunt inslaan. Even verderop vindt u aan de linkerkant van de straat de oprit van de parking van onze drankenhandel.

Vanuit Mortsel naar onze drankenhandel in Kontich

AsterX Dranken Kontich (Waarloos) is te bereiken vanuit Mortsel. Onze drankenhandel in Kontich (Waarloos) kunt u het makkelijkst bereiken vanuit Mortsel door eerst richting Hove te rijden via de Mayerlei die uitkomt op de Boechoutselei.

U gaat naar rechts en slaat daarna opnieuw rechtsaf in de Wouwstraat. Verderop rijdt u links de Leliestraat in die u blijft volgen tot de Kapelstraat waar rechts afslaat en volgt over de Edegemsestraat tot aan het kruispunt met de N1 (Mechelsesteenweg).

U slaat daar links af in de richting van Kontich. De N1 blijft u gewoon volgen, ook wanneer die opeenvolgend overgaat in de Antwerpsesteenweg, de Koningin Astridlaan, de Mechelsesteenweg en de Grote Steenweg.

U blijft dus rijden tot u rechts de Herman De Nayerstraat kunt inslaan. Even verderop vindt u aan de linkerzijde van de straat de oprit van de parking van onze drankenhandel.

Vanuit Reet naar onze drankenhandel in Kontich

AsterX Dranken Kontich (Waarloos) is bereikbaar vanuit Reet. Dat kan door te vertrekken via de Laarstraat en de Steenweg op Waarloos. Op het kruispunt met de Grote Steenweg (N1) gaat u naar rechts.

U blijft dan volgen tot u rechts de Herman De Nayerstraat kunt inslaan. Even verderop vindt u aan de linkerzijde van de straat de oprit van de parking van onze drankencentrale.

Vanuit Rumst naar onze drankenhandel in Kontich

Onze drankenhandel in Kontich (Waarloos) kunt u bereiken vanuit buurgemeente Rumst. U vertrekt via de Kerkhofstraat en de Petrus van der Taelenstraat richting Kontich. Op het kruispunt met de Antwerpsesteenweg (N1) slaat u linksaf.

Die blijft u volgen tot u links kunt afslaan in de Herman De Nayerstraat. Iets verderop rijdt u aan de linkerkant van de straat de parking van onze Kontichse drankenhandel op.

Vanuit Sint-Katelijne-Waver naar onze drankenhandel in Kontich

Onze drankenhandel in Kontich (Waarloos) kunt u bereiken vanuit Sint-Katelijne-Waver. U vertrekt via de Duffelsesteenweg en de Katelijnsesteenweg richting Duffel. Op de Provinciestraat en de Onze-Lieve-Vrouwlaan (N14) gaat u telkens naar rechts. U vervolgt over de Hondiuslaan en slaat rechtsaf in de Muggenberg.

Vanaf de kerk van Duffel volgt u de Rooienberg langs het ziekenhuis en over het spoor. U blijft volgen over de Waarloossteenweg en de Ferdinand Maesstraat tot u kunt afslaan in de Jan Baptist Francisstraat links.

Op de Grote Steenweg (N1) gaat u naar rechts en slaat u in de eerstvolgende straat linksaf (Herman De Nayerstraat). Iets verderop rijdt u aan de linkerkant van de straat de parking van onze drankenhandel op.