pilsbier

Fruitige goudgele kwaliteitspils van lage gisting met een alcoholgehalte van 5,2%. Deze luxueuze pils heeft geraffineerde aroma's en een smaak met veel cachet.

Fris zuiver blond pilsbier van lage gisting met een alcoholgehalte van 5%. In 1928 was het de eerste Belgische pils en het wordt nog steeds gebrouwen volgens het originele recept.

Dorstlessende kwaliteitspils met een alcoholgehalte van 5,2%. Voor deze premiumpils werden hoogwaardige ingrediënten gebruikt waaronder de beste zomergerst, een unieke gist en Saazhop.

Bitterzachte pils van lage gisting met een alcoholgehalte van 5,2%. Deze toegankelijke Belgische pils wordt gebrouwen in Jupille-sur-Meuse, een deelgemeente van Luik.

Alcoholvrije pils van lage gisting met een alcoholgehalte van 5,2%. Deze verfrissende Belgische pils wordt gebrouwen in Jupille-sur-Meuse, een deelgemeente van Luik.

Laagalcoholische pils van lage gisting met een beperkt alcoholgehalte van 3,3%. Deze verfrissende Belgische pils wordt gebrouwen in Jupille-sur-Meuse, een deelgemeente van Luik.

Lichtblond Nederlands trappistenbier van hoge gisting met een stevige schuimkraag. Dit biobier met een alcoholgehalte van 4,7% werd in 2010 geïntroduceerd.

Alcoholvrije pils van lage gisting met een alcoholgehalte van 0,0%. Het is uiterst geschikt om te drinken met maten en makkers als je alcohol even achterwege wil laten.

Karaktervolle pils van lage gisting met een alcoholgehalte van 5,2%. Het werd in 1930 op de wereldtentoonstelling in Antwerpen gelanceerd onder de naam Prima Maezenbier.

Helder lichtblond pilsbier met een alcoholgehalte van 5,2%. Het dankt zijn naam aan Jan Primus, hertog van Brabant, die bijzondere privileges aan de brouwers toekende.

Pagina's