fruitbier

Friszuur robijnrood fruitbier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 5,2%. Dit kriekbier uit het Pajottenland rijpt op houten vaten en op het einde worden zure krieken toegevoegd.

Friszuur warmrood fruitbier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 5,1%. Dit kriekbier uit het Pajottenland rijpt op houten vaten en op het einde worden zure krieken toegevoegd.

Dieprood fruitbier met een alcoholgehalte van 6,4%. Dit bosbessenbier met een roodgetinte schuimkraag wordt gebrouwen in Bon Secours, een deelgemeente in de provincie Henegouwen.

Rood Mechels fruitbier met een laag alcoholgehalte van 3,5%. Uniek is dat het gemaakt werd op basis van witbier, aangelengd met natuurlijk vruchtensap.

Verrassend fruitbier bomvol aroma's van krieken maar ook met toetsen van aardbei, marsepein en zoete port. Het alcoholpercentage van dit lichtzoete fruitbier is 8%.

Diep donkerrood fruitbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 8%. Dit bier heeft een klevende en compacte getinte schuimkraag.

Fruitig herfstrood abdijbier van hoge gisting met een stevige schuimkraag. Het is een ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ met een alcoholgehalte van 6%.

Fruitig mixbier gemaakt van Kasteel Donker en zoete kersenlikeur. Het alcoholpercentage van dit Belgisch fruitig bier met een machtig kersenaroma is 8%.

Weelderig diep bruinrood kriekbier van gemengde gisting met een alcoholgehalte van 6%. Dit bier is een samensmelting van Oud Bruin, jong bier en 13 kg krieken per hectoliter.

Troebel donkergoud fruitbier van spontane gisting met een alcoholgehalte van 3,5%. Dit lambiekbier wordt nog maar sinds 2005 gebrouwen.

Pagina's