blond bier

Verfrissende gouden tripel gemaakt door 5 vrienden uit de ‘anale driehoek’ Aartselaar - Reet - Kontich. Dit bier heeft een subtiel honingzoetje en een harmonieuze bittere toets.

Heerlijk blond bier op basis van echte haver waarmee u de sociale economie steunt. Het heeft een aangenaam kruidig aroma en een pittige smaak met een karaktervolle hopbitterheid.

Belgisch Trappistenbier van hoge gisting uit Hamont Achel.

Helder goudblond abdijbier met een stevige schuimkraag en een alcoholgehalte van 6,8%. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ wordt gebrouwen volgens het originele recept van de paters van Affligem.

Goudgeel abdijbier van hoge gisting met een stevige schuimkraag. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ van 6,8% wordt gebrouwen met extra veel hop en op basis van het originele Affligemrecept.

Helder ambergouden abdijbier van hoge gisting met een romige schuimkraag. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ van 9% werd voor het eerst gebrouwen in 1957.

Droog gehopt blond bier met een verfrissende zachte hopsmaak. Door het relatief lage alcoholpercentage uiterst geschikt als aperitiefbier.

Amberblond bier met een witte schuimkraag dat sinds 1925 werd gebrouwen in het klooster van de Gentse paters Augustijnen. Sinds 1978 wordt het gebrouwen door Brouwerij Van Steenberge.

Verfijnde blonde tripel uit de brouwketels van Brouwerij Van Steenberge. Op dit strogele bier van 9% drijft een mooie witte schuimkraag.

Goudblond abdijbier met een alcoholpercentage van 7,5%. Dit bier van hoge gisting wordt gebrouwen met een combinatie van verschillende granen.

Pagina's