amberbier

Brouwerij Anders is een ‘andere’ brouwerij zoals zij zich omschrijven. Met hun bierkennis en installaties verrijken zij het Belgische bierlandschap met mooie en innovatieve bieren.

De nieuwste telg in de Anglium-reeks is een bier met een donkere koperkleurige verschijning, een hop-moutige smaak en een zachte afdronk.

Vrij zuur amberkleurig Engels degustatiebier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 5%. Bass is een term die gebruikt word als merknaam voor verschillende Engelse biersoorten.

Koperkleurig amberbier van hoge gisting met nagisting op fles. Dit bier met een alcoholgehalte van 8% heeft een compacte witte schuimkraag en wordt gebrouwen in deelgemeente Bon Secours.

Gefilterd en kristalhelder amberkleurig bier van hoge gisting dat Brouwerij Dubuisson al sinds 1933 op de markt brengt. Daardoor is dit één van de oudste Belgische speciaalbieren.

Amberkleurig helder stadsbier van 5,2% op basis van Saaz-Saazhop en met een sneeuwwitte schuimkraag. Ook gekend als ‘bolleke Keuning’.

Amberkleurig kerstbier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 5,7%. Dit erkend streekproduct werd voor de eerste keer gebrouwen in 1947 voor de 200ste verjaardag van de brouwerij.

Herfstrood Oostenrijks trappistenbier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 6,9%. Dit roodbruine bier wordt sinds 2012 gebrouwen en is vernoemd naar Benno Stumpf.

Amberkleurig bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 8%. Het is gebaseerd op ‘Mechelschen Bruynen’, een traditioneel Mechels bier dat zijn oorsprong zou vinden in 1421.

Donker amberkleurig abdijbier van hoge gisting met een gebroken witte schuimkraag. Dit ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ met een alcoholgehalte van 10% wordt sinds 1988 gebrouwen.

Donkere tripel met een diepgouden amberkleur en een karamelkleurige schuimkraag. Dit bier ontstond 25 jaar na Gulden Draak.

Pagina's